PRIORITÈR dig SELV med en personlig coach

Jeg har glædet mig til at lancere mit nye coachingforløb som jeg faktisk har sammensat ud fra, hvordan jeg selv kunne tænke mig et forløb! Så nu giver jeg det selv et skud i BETA-format:

Forløbet hedder ‘Every day coaching’ og er et 4-ugers coachingforløb med mig som din personlige mastercoach.

‘Every day coaching’, er et hold-i-hånden motivationsforløb på 4 uger, med mig som din personlige coach. Hver dag kommer du et skridt i tættere på det mål du sætter dig for, så du får oplevelsen af at rykke dig lidt hver dag.

  • Ugentlige coachingsessioner, hvor du får overblik og bliver klar på dit mål og på dine værdier og vi lægger en plan
  • Træningsøvelser/lektier

Derudover kan du:

  • Ringe til din personlige coach hver dag for at holde momentum og gejsten oppe, eller ved opståede dilemmaer eller behov for beslutning
  • Sms ubegrænset til din personlige coach i løbet af perioden

Det betyder at du får fejret:

  • Ugens fremskridt og forløbets mål

Udvikling og transformation handler nemlig ikke så meget om at få ét kæmpe gennembrud, men i højere grad om at blive ved med at holde dig i bevægelse. Og en af mine styrker som coach er at se muligheder, dér hvor du er fastlåst.

Du skal vælge mig som din personlige mastercoach hvis du:

  • Er villig til at udvikle dig
  • Er nysgerrig på dig selv
  • Er villig til at se på det som begrænser dig

I vores samarbejde ser jeg dig som kreativ, hel og fuld af resurser, og jeg hepper på dig hele vejen!

Hvis du er blevet nysgerrig på, om det er noget for dig eller for nogen du kender, så send mig en e-mail på ditlederskab@gmail.com med dit navn og telefonnummer. Så ringer jeg dig op og så ser vi, om der er et match.

Lige nu afvikler jeg forløbet til en crazy billig Corona BETA-pris, mens jeg finder ud af, hvad forløbet skal koste på sigt, så hvis du skal nå det, mens det stadig er billigt, så skriv til mig nu. Det koster 1200 kr. og du kan betale i 4 ugentlige rater.

Mange hilsner,

Christina Merolli Poulsen

Certificeret Mastercoach

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.