Coachingforløb med din personlige mastercoach

PRIORITÈR dig SELV med en personlig coach

Velkommen til mit 1:1 coachingforløb som jeg faktisk har sammensat ud fra, hvordan jeg selv kunne tænke mig et forløb!

Forløbet hedder ‘Every day coaching a.k.a coach in your pocket’ og er et 4-ugers coachingforløb med mig som din personlige mastercoach.

‘Every day coaching’, er et hold-i-hånden motivationsforløb på 4 uger, med mig som din personlige coach. Hver dag kommer du et skridt i tættere på det mål du sætter dig for, så du får oplevelsen af at rykke dig lidt hver dag.

  • Ugentlige coachingsessioner, hvor du får overblik og bliver klar på dit mål og på dine værdier og vi lægger en plan
  • Træningsøvelser/lektier

Derudover kan du:

  • Ringe til din personlige coach hver dag for at holde momentum og gejsten oppe, eller ved opståede dilemmaer eller behov for beslutning
  • Sms ubegrænset til din personlige coach i løbet af perioden

Det betyder at du får fejret:

  • Ugens fremskridt og forløbets mål

Udvikling og transformation handler nemlig ikke så meget om at få ét kæmpe gennembrud, men i højere grad om at blive ved med at holde dig i bevægelse. Og en af mine styrker som coach er at se muligheder, dér hvor du er fastlåst.

Du skal vælge mig som din personlige mastercoach hvis du:

  • Er villig til at udvikle dig
  • Er nysgerrig på dig selv
  • Er villig til at se på det som begrænser dig

I vores samarbejde ser jeg dig som kreativ, hel og fuld af resurser, og jeg hepper på dig hele vejen!

Hvis du er blevet nysgerrig på, om det er noget for dig eller for nogen du kender, så send mig en e-mail på ditlederskab@gmail.com med dit navn og telefonnummer. Så ringer jeg dig op og så ser vi, om der er et match.

Every day coaching  koster 5000 kr inkl. moms, og du kan betale i 4 ugentlige rater. Læs andres erfaringer med Every Day Coaching-forløbet lige her. 

Mange hilsner,

Christina Merolli Poulsen

Certificeret Mastercoach

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.