Jeg har glædet mig til at lancere mit nye coachingforløb, som jeg faktisk har sammensat ud fra, hvordan jeg selv kunne tænke mig et forløb! Så nu giver jeg det selv et skud i BETA-format:

Forløbet hedder ‘Every day coaching’ (a.k.a coach in your pocket)  og er et 4-ugers coachingforløb med din personlige mastercoach.

Du får ugentlige coachingsessioner og daglige check-ins med din personlige coach. På den måde får du lettere og hurtigere fremdrift – og du er ikke alene på vejen.

HVAD?

Et 4 ugers hold-i-hånden-motivationsforløb til dig, der kan se fidusen i at flytte dig et lille skridt om dagen med din egen personlige coach.

HVORFOR?

Hver eneste dag opstår der ting, som kommer til at stå i vejen for det, som du vil. Eller måske har du bare nogle små, daglige dilemmaer, du gerne vil vende med en person, som ikke er forudindtaget og i en fortrolig samtale. I stedet for at samle dine udfordringer til bunke, får du fremdrift med en topengageret personlig coach i ryggen, som støtter dig skridt for skridt til at nå det, du sætter dig for –  og følges med dig hele vejen i mål.

HVORDAN?

Coachingen foregår telefonisk og/eller via Zoom.

Når du investerer i dig selv, får du i løbet af de fire uger:

  • Overblik og klarhed på hvilket område af dit liv, som du trænger til at arbejde med de kommende 4 uger
  • Styr på dine værdier og ugentlige coachingsessioner
  • Daglig check-ind på telefon/sms/mail
  • Fejring af indsats og sejre

Lige nu afvikler jeg forløbet til en crazy billig Corona BETA-pris på 1200 kr. for de 4 uger, mens jeg finder ud af, hvad forløbet skal koste på sigt. Så hvis du vil nå det, mens det stadigt er rævebilligt, så send mig en e-mail med dit navn og telefonnummer, på ditlederskab@gmail.com, så ringer jeg dig op og ser om der er et match.

PS: Du kan betale i 4 ugentlige rater.

Glem alt om skulle klare alting alene – få din personlige coach – hver dag.

Jeg hepper på dig!

Mange hilsner,

Christina Merolli Poulsen
Certificeret Mastercoach

Som coach hjælper jeg dig med at få dine drømme omsat til virkelighed, et lille skridt af gangen.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.