Every day coaching (every day results)

Prioritèr dig selv med en personlig coach

Som mastercoach kan jeg være den, der motiverer dig til fremdrift. Lige nu tilbyder jeg et 1:1 ‘hold-i-hånden motivationsforløb’ for 5000 kr. for fire uger. Glem alt om skulle klare alting alene – få din personlige coach – hver dag.

Og jeg ved selv alt om, hvad du går ind til: Hver gang jeg er lykkedes med et mål, er det fordi jeg havde en ved min side til at støtte op om mig.

Bare for at give dig nogle eksempler:

  • Da jeg nåede mit mål om at ville løbe mere end 5 km (som blev til flere halvmaraton), var det med en person ved min side
  • Da jeg holdt alkoholfri januar i 31 dage. (som nu er en tilbagevendende ting) var det med en person ved min side
  • Da jeg kom i mål med mit kæmpe store (og totalt uoverskuelige) loftoprydningsprojekt, var det med en person ved min side
  • Da jeg gennemgik mine mest krævende uddannelser, var det med en person ved min side (Flere personer faktisk!)

Kan du se formlen? “Da jeg opnåede X var det med en person ved min side”. Og helt ærligt: nogle gange var jeg slet ikke kommet i gang, hvis ikke jeg havde haft en person til hjælpe mig med at finde ind til min motivation og fastholde den sammen med mig.

Måske tænker du, kan du ikke selv? Måske, måske ikke. Men som coach har jeg gang på gang erfaret, at man ikke kan overkomme blinde vinkler og mentale barrierer alene.

Hvad er ‘Every day coaching’?

Et 4 ugers hold-i-hånden-motivationsforløb til dig der gerne vil flytte dig et lille skridt om dagen med din egen personlige coach hver dag.

Hvordan foregår ‘Every day coaching’?

Det foregår telefonisk og/eller online, via Zoom.

Hvad er udbyttet af ‘Every day coaching’?

Med en topengageret personlig coach i ryggen, som støtter dig skridt for skridt til at nå det, du sætter dig for, får du:

  • Få overblik og klarhed på hvilket område af dit liv, som du trænger til at arbejde med. Det gør, at du bruger din tid på dig, og pådet du vil. Og kan sige pænt nej tak til ting, som ligger uden for skiven.
  • Styr på dine værdier, så du kan bruge dem som pejlemærke
  • Ugentlige coachingsessioner, hvor du overkommer dine mentale barrierer
  • Daglig check-ind på sms/mail, så du sikrer momentum – og fejring af din indsats.

Pris for 4 ugers coaching

Lige nu afvikler jeg ‘Every day coaching’ 5000 kr. inkl. moms for de 4 uger. Så send mig en e-mail med dit navn og telefonnummer, på ditlederskab@gmail.com, så ringer jeg dig op, og så ser vi, om der er et match. PS: Du kan betaler i 4 ugentlige rater. Læs andres erfaringer med Every Day Coaching-forløbet lige her. 

Jeg hepper på dig!

Bedste hilsner
Christina
Certificeret Mastercoach

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.