Fra 17 % til 100 %

Nanna har givet mig lov til at dele erfaringer fra hendes ‘Få Det Gjort forløb’ hos Dit Lederskab.

Nanna underviser til dagligt på AARHUS TECH. Hun tilmeldte sig et 30-dages ‘Få Det Gjort’ forløb for at komme i mål med et omfattende online programmeringskursus. Når dagene er fyldt med krævende arbejde, og der også er små børn at tage sig af derhjemme, så kræver det en god portion dedikation at ville bruge sine aftentimer og fritid på at sætte sig bag skærmen igen og vælge sin egen udvikling til. Det har jeg den største respekt for.

Inden forløbet var Nanna i tvivl om, hvorvidt en ‘fremmed person’ kunne gøre en forskel for hende, men hun blev lynhurtigt tryg i sessionerne:  “Det blev meget mere end bare snakke om det gik planmæssigt – det handlede nemlig også om at se på mine mønstre og prioriteter, hvilket gav en selvindsigt, som jeg ikke har haft før”.  Nanna var også bekymret for, om hun bare ville blive ‘pisket igennem’ forløbet. “Og hvad nu hvis jeg fejlede alligevel, selvom alle sejl var sat ind på at gennemføre? Så ville nederlaget jo føles større.”

Sådan gik det heldigvis ikke, for Nanna benyttede sig af de redskaber vi gennemgik:
“De arbejdsmetoder var helt sikkert medvirkende til, at jeg kom gennem kurset – arbejdsmetoder, som jeg har taget til mig og nu bruger i min hverdag. På den måde er jeg ikke blot blevet hjulpet gennem et stort kursus – jeg er også blevet klædt på til at kunne klare lignende udfordringer på egen hånd fremover.

En kæmpe sejr at nå over de 17 % gennemførsel

“Jeg er så glad for at jeg kom i mål med kurset. Det var et meget omfattende kursus, som jeg skulle igennem på kort tid. Den største forskel er, at jeg under vores sessioner er blevet klogere på mig selv, både på det professionelle og personlige plan. Jeg har fundet nogle mønstre – og årsagen til dem, som gør at jeg fremover har meget bedre forudsætninger for at fuldføre, når jeg sætter mig for noget. Jeg tog et kig på de mange kurser jeg gennem tiden har købt, og jeg plejer at stoppe ved 17 procents gennemførsel, så det var en kæmpe sejr, da jeg nåede over det tal”.

Større selvsikkerhed og værdi for arbejdsgiveren

Udover glæden ved at komme i mål frem for at gå i stå, siger Nanna, at det har været til stor gavn i forhold til hendes arbejde at fuldføre kurset. “Jeg har lært at arbejde mere effektivt og jeg har fået en dybere selvindsigt, som hjælper mig med at opnå mine mål. Det har gjort en stor forskel på arbejde, at jeg fuldførte dette store programmeringskursus, og dermed kan introducere mine elever til emnet og give dem en god grundforståelse. Det betyder også, at andre ikke behøver træde ind, for at tage sig af den del af undervisningen, hvilket har givet mig større selvsikkerhed”.

Hvornår skal man bruge et ‘Få Det Gjort’ forløb – og hvem kan bruge det?

Nanna anbefaler forløbet til enhver, “der har et ønske om at fuldføre et kursus eller andet, som kan være svært at overskue. Til dem der har brug for en til at opmuntre og minde dig om, hvorfor du gør det. Du får ikke kun denne ene ting gjort. Det du får er meget mere værdifuldt: du får hjælp til at kunne selv fremover”.

Godt gået, Nanna!

Skriv til mig på ditlederskab@gmail.com, hvis du vil i gang med dit eget Få det gjort forløb
Det er dig, der tager skridtene. Jeg hjælper med at holde dig til ilden og overholde dit commitment over for dig selv.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.