Min virksomhed vækster

Jeg har fået lov til at fortælle om endnu en sej kvinde fra ”Every Day Coaching a.k.a. coach in your pocket”- forløbet. Hun er et lysende eksempel på, hvordan man med små, daglige justeringer og gode udviklingskridt kan ændre på en ens hverdag, så den går fra at være turbulent til konstruktiv – på kun fire uger.

Carina tilmeldte sig Coach-in-your-pocket forløbet, fordi hun var presset. Hverdagen var som sagt turbulent: Mor til to små børn med alt det, som det indebærer, og så i en Corona-tid. Derudover i gang med at opbygge egen virksomhed og et arbejde som konsulent ved siden af.  Med coachingforløbet satte Carina sig for at arbejde på sit velvære. Det er nemmere sagt end gjort, når man er vant til at levere et tårnhøjt niveau i alle områder af ens liv. Og i supersonic tempo.

”Jeg har fået øjnene op for vigtigheden af at have en struktur og på den måde værne om mig selv. Og så hvile mere i at lytte til mine egne behov først, før jeg lytter til andres”.

”Det har virkelig forandret meget. Der er også flere biting som er blevet belyst under forløbet. Blandt andet, hvor vigtigt det er, at være aktivt handlende på at være selvkærlig. Og bevidst fejre mine fremskridt og derigennem anerkende mig selv”.

En kæmpe forskel allerede efter få sessioner

”Det har været den største ahaoplevelse for mig, at der ikke skulle særligt meget til. Allerede efter få sessioner kunne jeg mærke en kæmpe forskel: Jeg er gået fra en presset hverdag, hvor jeg skulle være husmor, samtidig med, at jeg både arbejdede på at bygge min egen virksomhed op og lavede konsulentarbejde – det hele i én køre. Nu hviler jeg mere i mig selv, mine hverdage er mere konstruktive og min virksomhed vækster”.

Carina Geugjes, Din kost-vejleder

 

 

Skriv til mig på ditlederskab@gmail.com, hvis du vil i gang med dit eget ”Every day coaching – Coach in your pocket forløb.
Med daglige steps kan du bryde dine mønstre og få en konstruktiv dagligdag. Til gavn for både dig selv – og dine omgivelser.
Det er dig, der tager skridtene. Jeg hjælper med at holde dig til ilden og overholde dit commitment over for dig selv.

Læs andres erfaringer med Every Day Coaching-forløbet lige her.  

eller læs om en af de seje kvinder som fandt modet til at skifte job under Coronakrisen 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.