Sæt din egen kurs

Jeg har fået lov til at fortælle om en sej ung kvinde fra ”Coach in your pocket”- forløbet.

Jeg synes, det er inspirerede, hvad der kan lade sig gøre, når vi sætter handling bag vores drømme.

Josefine tilmeldte sig “Coach in your pocket”-forløbet, fordi hendes indre kompas snurrede rundt. Det var begyndt at gå lidt ud over hendes selvværd. Hun ville gerne have kompasset til at holde op med at snurre, og sætte sin egen kurs. Og med det, stå stærkere i sig selv.

Hvordan kommer man igang?

Men hvor starter man lige med det i en travl hverdag? Hvor projekter, deadlines, og andres forventninger til, at man gør det lige så kompetent og hurtigt i morgen, som man har gjort det i dag, kommer i vejen.

”Jeg var ikke engang opmærksom på, at jeg ikke prioriterede mig selv. Det hele kørte bare lidt på automatikken”.

Hvis man ikke har lært andet, så er det det, de fleste af os gør: Kigger ud og tænker, at vi skal have noget udefra for at blive fyldt op indeni.

Men Josefine begyndte i stedet at gøre plads til, at hun kunne lytte til sin intuition, til sin indre stemme og handle i overensstemmelse med den: Tillade at tidligere undertrykte egenskaber fik lov til at blomstre igen et lille skridt af gangen.

”Jeg anede ikke, at det var dér, jeg skulle begynde at finde svaret til at få mit indre kompas til at holde op med at snurre rundt”.

Mod og vedholdenhed

Det kræver mod og vedholdenhed at tage daglige steps og udvikle sig. ”Og det kræver faktisk meget energi ved siden af et fuldtidsjob, pligter og aftaler når man vil bryde vaner og mønstre”. ”Men ironisk nok, er det intensiteten med den daglige kontakt pr. sms og de ugentlige sessioner, der gør at jeg har fået handlet på nogle ting, som jeg ellers ikke ville have handlet på og holdt fokus på min udvikling med god støtte fra Christina”.

Læs om andres erfaringer med Coach In Your Pocket, fx Carina som allerede efter få sessioner mærkede en ændring, og hendes virksomhed vækster.

Skriv til mig på ditlederskab@gmail.com, hvis du vil i gang med dit eget Every day coaching – Coach in your pocket forløb.

Med daglige steps kan du bryde dine mønstre og få en dagligdag, som du godt gider at have. Til gavn for både dig selv og dine omgivelser.
Det er dig, der tager skridtene. Jeg hjælper med at holde dig til ilden og overholde dit commitment over for dig selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.