Anne var bekymret for, om hun kunne rykke sig på de sociale medier. Nu deler hun flere gange om ugen konkrete råd til at forebygge stress.

Jeg har fået lov til at fortælle dig Annes Coach-in-your-pocket forløb. Jeg synes nemlig, at hun er et et strålende eksempel på, hvilken forandring man kan skabe, når man arbejder fokuseret et skridt ad gangen.

Anne var bekymret for, om hun kunne rykke sig på de sociale medier. Nu deler hun flere gange om ugen konkrete råd til at forebygge stress.

Anne har flere uddannelser bag sig, er bl.a.uddannet stresscoach hos Forebyg Stress v/Bjarne Toftegård, og er ejer af coachingvirksomheden Anne Vibe. Annes hovedtema er forebyggelse af stress.

Hun taler af erfaring og ved, hvad du har brug for, så du ikke ender med en sygemelding. Hun ved, hvad du skal gøre for at forebygge stress, og er, som hun selv siger “rigtig god til at hjælpe andre med at gøre ting nemme at implementere”. For som Anne siger: “de fleste af os ved nok godt, hvad der er sundt for os at gøre, men vi kan ikke gøre det hele på en gang. Vi må plukke i det”.

Synlig på Facebook

Anne tilmeldte sig Coach-in-your-pocket forløbet, fordi hun gerne ville støttes i at få gang i sine facebook opslag, uden at det ville tage for meget tid væk fra mange af de andre vigtige opgaver som soloselvstændig. At få gang i facebook opslag, indebærer blandt andet at finde ind til ens egen stemme og have et system at arbejde ud fra.

Inden Anne startede på forløbet var hun mest bekymret for, om hun kunne rykke sig og finde tryghed i at være synlig på sociale medier. “Jeg tænkte også, at det “problem” måske var for lille i forhold til et coachingforløb. Men vi er kommet langt omkring og det er fedt! Og helt konkret har jeg fået implementeret arbejdsgange med at poste opslag på sociale medier flere gange om ugen. Jeg er kommet ud over den barriere med at poste og ikke udkomme”.

Jeg lader mig ikke stoppe

“Den største forskel nu, efter jeg har afsluttet forløbet er, at jeg føler, at jeg har flyttet mig og er kommet ud af busken. Og kan være mig selv i situationer, hvor jeg tidligere ikke altid har følt mig tryg. Jeg har fået øje på de mønstre, der holder mig tilbage. Og lader mig ikke stoppe af dem nu.

“Jeg tænkte egentlig, at det ville være for stressende med en “lommecoach”, hvis jeg hele tiden skulle være på. Og jeg har da også været på arbejde, fordi det er intenst. Men det er jo det, jeg er her for! Jeg er blevet holdt på stien, og mit fokus er holdt i rette snor. Jeg sætter sunde grænser omkring mit selvstændige arbejdsliv. Jeg og min tid er vigtig, så jeg tager ikke længere initiativ til ting, som jeg kan mærke, ikke vil give mig noget”.

Sejt rykket, Anne! Du kan følge Anne på Facebook her og få hendes tips og råd til forebyggelse af stress. Eller booke en uforpligtende samtale med hende.

PS: En lommecoach var hvad Anne kaldte mit 4-ugers Coach-in-your-pocket forløb med ugentlige sessioner og daglig udvikling. 🙂

Skriv til mig på ditlederskab@gmail.com, hvis du vil i gang med dit eget  Coach in your pocket forløb.
Det er dig, der tager skridtene. Jeg hjælper med at holde dig til ilden og overholde dit commitment over for dig selv.

Læs andres erfaringer med Every Day Coaching-forløbet lige her.  

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.