Et udpluk af virksomheder jeg har samarbejdet med:

Hvad siger andre?

Udtalelser:

Det har været en sand fornøjelse at spendere timer med Christina.

Jeg havde forinden ingen idé eller forventning om, hvad et coachingforløb skulle give mig, men jeg må sige at det var ikke småting, og det er bestemt noget jeg vil anbefale enhver!

Jeg har i den grad lært vigtigheden i at stoppe op og lytte. Lytte til mig selv, lytte til mine behov og ikke mindst anderkende dét jeg hører og handle ud fra det.
Christina har lært mig, at i virkeligheden har jeg selv svaret på mange af mine udfordringer – når bare jeg husker at lytte.”

– Charlotte, Teamleder

“Jeg var meget skeptisk ved coaching, men det ændrede sig straks med mine samtaler med Christina. Christina er et utrolig behageligt menneske og jeg følte mig allerede fra vores indledende snak meget tilpas. Jeg kan godt have svært ved at åbne mig for mennesker jeg ikke kender, men Christina gav mig totalt følelsen af tryghed og fortrolighed.

Jeg stod overfor det, der for mange ville være en meget simpel udfordring, men for mig var den rigtig svær.

Jeg havde 4-5 samtaler med Christina og hun styrkede og hjalp mig virkelig igennem den. Flere meget små fif og simple gode erkendelser ændrede mit syn på sagen og jeg havde Christina med mig hele vejen – i tankerne”.

– Mia, Teamleder

Min session med Christina var en utrolig konstruktiv og motiverende oplevelse, hvor jeg blev guidet igennem en værdiafklaring. Christina kommunikerer tydeligt og hun er yderst kompetent, tillidsfuld og helt igennem positiv.

Jeg blev både bevidst omkring mine værdier, og fik mod på og lyst til selv at tage næste skridt i mod en mere positiv udvikling.”

– Selvstændig Konsulent

Jeg har gennem de seneste 4 måneder modtaget coaching af Christina. Aldrig før, har jeg flyttet mig så meget og så hurtigt! I forhold til bl.a. min karriere. Jeg har nu fuldt fokus på, hvor jeg vil hen, samt hvordan jeg kommer derhen.

Jeg er blevet fuld af energi og glæde  – ikke kun til mit job men også min tilværelse.

Christina har i den grad formået at få mig selv til at finde frem til, hvad jeg vil og hvordan jeg når det. Jeg har gentagne gange haft ”a-ha”- oplevelser og set døre åbne fremfor at lukke.

Afslutningsvis vil jeg anbefale alle at prøve et coachingforløb! Vi kan meget mere, end vi aner, og nogle gange skal vi blot coaches i rigtig retning for flytte bjerge, og Christina evner i den grad at flytte dem sammen med én”.

– Per Wold Linqvist, Nordic Strategic Account Leader, Staples Solutions.

Udtalelser fra:

Teammedlemmer i teamcoachingforløb 

Det jeg mener, vi som team, kan bruge teamcoachingen til allerede nu:

“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Christina som teamcoach i vores virksomhed. Her formåede hun med sin anerkendende facon og sit behagelige væsen, at få os til at skabe visioner som vi ikke selv havde set som mulige.
Christina er professionel, autentisk, kreativ, humoristisk og tillidsskabende. Det gør det let og trygt at overgive sig til processer under hendes ledelse. Jeg vil til enhver tid igen bruge Christina som coach – både som individ og med et team”

– Nanna Ravn, Founder, Inspired Action

“Forløbet med Christina var givende på rigtig mange punkter. Dels er det altid godt at have en sparringspartner og coach, når mange tanker, tvivl og uro i livet kan forstyrre mit fokus på mine mål og drømme. Og derudover er Christina eminent til at holde en rød snor igennem hele forløbet, sådan så der fra session til session er en sammenhæng i det jeg arbejder med, også selvom målet er anderledes. Christina er nede på jorden og møder mig hvor jeg er, og udfordrer mig tilpas meget afhængig af hvad jeg har brug for den pågældende dag. Hun er god til at justere sin egen coaching alt efter den feedback og det der opstår i sessionen. Vi har talt om alt fra visioner, store mål, delmål, virksomhed, forældreskab, nære relationer der udfordrer. Hver gang er jeg gået fra en session med fornyet energi og tro på at tingene kan lykkes.
Christina har mine varmeste anbefalinger.
Tusind tak for et rigtig givende forløb!”.

– Aida Zubaida Saraz, Mastercoach

Den fornemmeste opgave når man indtager en coachende rolle, er at se ressourcerne i det menneske man arbejder med, at styrke dem så de kan vokse, uden at tage ansvaret for deres liv til sig. Netop dét mestrer Christina til perfektion.

Når jeg snakker med Christina, oplever jeg at hun har tillid til, at jeg kan håndtere mit liv.
Ved at kreditere mig for mine refleksioner, overvejelser og tidligere handlinger, udstyrer hun mig med tro på, at jeg kan tage lederskab i mit liv.

Uden at fratage mig ansvar eller indflydelse, støtter hun mig i at skabe et større liv, hvor jeg tør mere og gør mere, med det jeg allerede har og er.

Sammen med Christina finder jeg ressourcer i mig selv, som jeg ikke vidste jeg havde.
Jeg finder glæde ved, og ser værdi i opgaver, som før virkede træls og ligegyldige.

Jeg var lidt skeptisk, både i forhold til at blive coachet, og særligt at det skulle foregå over telefon.
Jeg var overbevist om, at jeg enten ikke ville føle mig set, hørt eller forstået, eller at jeg ville føle mig tom og alene efter opkaldet.

Christina sparkede min skepsis til hjørne – jeg følte mig set, jeg følte mig hørt, jeg følte mig forstået, og jeg havde et godt og stabilt niveau af energi og gåpåmod da jeg lagde røret på.”

– NinaKandidatstuderende

Christina vidste ikke hvad hun gik ind til, da hun sagde ja til at teamcoache mit team og jeg, gennem vores projekt om godt naboskab. Vi er en flok kritiske kvinder, der stiller spørgsmålstegn til metoder og tilgange, og lader os ikke så let føre med. Vi føler at teamcoaching er mere af det samme, der ikke rykker på noget.
Christina forstod straks hvilken gruppe hun havde med at gøre – at hun måtte lægge dagsordnen fra sig, og bruge sin intuition, kreativitet og ikke mindst sin skarphed til at stille udfordrende spørgsmål, der gav kritikkerne nye perspektiver og indsigter, og deraf meget mindre modstand. Det var trygt at lade Christina føre os gennem processen, da hun allerede ved første møde beviste at professionalisme ikke handler om at udføre sin dagsorden, men om at være villig til at smide det hele på jorden for så at opfinde noget nyt og bedre. Uden den evne og vilje, ville kritikkerne stadigvæk gå rundt med overbevisningen om teamcoaching ikke rykker. Men de blev klogere!.”

– Mille Kjær Sjøgren

Teamleder for non-for-profit projekt om godt naboskab på Nørrebro

Vi har fået sat ord på vores fælles drøm. Der var overraskende elementer, og jeg blev opmærksom på, at til trods for at jeg har et billede af at vi taler meget om drømme og mål, havde min partner drømme, som jeg IKKE havde hørt om før. Og som det viser sig vi deler. Hvilket jo er fantastisk.

Sessionen giver os vigtige indspark i forhold at kunne kommunikere den værdi vi leverer til vores kunder, langt tydeligere og jeg er overbevist om at det er afgørende ift at nå ud til de rigtige kunder. Vi har været i en proces et stykke tid med at finde den rigtige formulering af vores value proposition. Sessionen giver os det sidste skub til at få den til at sidde lige i skabet.”

– Lea Sæderup Thejls – ReloadPeople

Vi har fået skabt teamcharter, der vækker begejstring, mod og handlekraft, og det synes jeg i den grad, at vi havde brug for.

Snakken om tillid var central og det var tydeligt, at det er en central værdi for os begge. Jeg mener også, at det var tydeligt, at tilliden bevares og opbygges ved, at vi bliver mere realistiske og får handlet på det, vi hver især lover.

Jeg synes vi fik skabt nogle vigtige spilleregler, der støtter op om vores blinde instinkt ved at hjælpe os til at skabe struktur, realisme og handlekraft samtidig med at vi har spilleregler, der hjælper os til at pleje vores relation og til at fejre alt det, vi når og lykkes med.”

– Christina Ludvig – ReloadPeople

Udtalelse fra:

–  Carina Geugjes – ejer af din-kost-vejleder.dk

Om Coach in your pocket-forløbet

Hvad har været den største forandring for dig?

Jeg har fået øjnene op for vigtigheden af at have en struktur og på den måde værne om mig selv. Og så hvile mere i at lytte til mine egne behov først før jeg lytter til andres.

Hvad har været den største aha oplevelse for dig?

At der ikke skulle særligt meget til. Allerede efter få sessioner kunne jeg mærke en kæmpe forskel: Jeg er gået fra en presset hverdag, hvor jeg skulle være husmor, samtidig med, at jeg både arbejdede på at bygge min egen virksomhed op og lavede konsulentarbejde – det hele i én køre.
Nu hviler jeg mere i mig selv, mine hverdage er mere konstruktive og min virksomhed vækster.

Hvad kunne have afholdt dig fra at købe forløbet?

Ikke at kende til udbyttet på forhånd. Det er vigtigt for mig at få synliggjort, hvad udbyttet af et forløb er.

Hvad tænker du om det nu?

Det har virkelig forandret meget. Der er også flere biting som blev belyst under forløbet. Hvor vigtigt det er, at være aktivt handlende på at være selvkærlig. Og bevidst fejre mine fremskridt.

Hvilken ene ting synes du har været fantastisk ved Coach in your pocket-forløbet?

Intensiteten. Det har været nemt at gribe fat i noget ”urgent” i de ugentlige sessioner og have et dagligt fokus.

Til hvem vil du anbefale Coach in your pocket-forløbet?

Mødre, som er pressede eller f.eks. ikke føler sig tilstrækkelige i det de er, eller gør. Mødre som har brug for at finde ind til selvkærligheden. Det kan også være, hvis man hvis man har brug for at blive lidt mere målrettet i sin kommunikation og lære at blive på egen banehalvdel.

Er der andet du vil tilføje?

Det fungerer rigtig godt for mig, at sessionerne er online, så skal jeg ikke tænke på at sætte tid af til transport.

Lad mig hjælpe dig med dit næste niveau.