Du skal bare være dig selv

Fra rodløshed til formål og retning

Udadtil er jeg udstyret med et stort drive, generelt godt humør, kæmpe nysgerrighed, idérigdom og appetit på livet. MEN indre rodløshed og rastløshed er også noget jeg kender alt til: Spørgsmål som ‘Hvem er jeg, hvad brænder jeg for, og hvad er min retning her i livet?, har fyldt meget i min bevidsthed. Og hvad vil det sige, når folk siger “du skal bare være dig selv”, når jeg ikke helt ved, hvordan det føles?’. 

Jeg har derfor arbejdet intensivt med at ‘finde hjem til mig selv’. Kalde på mit eget lederskab. Det har bl.a. indebæret at finde ind til mit eget ståsted, mine egne værdier, mit eget formål og min retning.  Og være mindre optaget af, hvad andre tænker. Resultatet? Indre ro, selvforståelse og groundedness. Og friheden til at sætte handling på mine egne mål og drømme ud fra, hvad der er vigtigt for mig lige nu.  Og lige præcis dét, elsker jeg også at hjælpe andre med. 

Mine coachuddannelser:

Jeg er certificeret Mastercoach med speciale i teamcoaching.
Derudover Certificeret coach, Ledercoach, Speaker og Mentorcoach.
–  Fra Mindjuice Academy (et af de få steder i Danmark med ICF-certificeret uddannelse). Jeg efterlever derfor ICFs etiske regler.

Enneagram-specialiseret.

Jeg har en Facilitatoruddannelse hos Playmakers  –  vigtigt i teamsammenhæng.

Jeg er certificeret GOALS Level Up coach, og arbejder visionært med intuition, målsætning og livsstil. Brugen af visuelle værktøjer gør det nemmere, sjovere, dybere og mere fredfyldt at arbejde med ens mål. 

–  Jeg lægger vægt på at udvikle mig og holde mine skills skarpe og opdaterede. Det kommer dig til gode at have en coach, der kontinuerligt udvikler sig.

Min baggrund:

Jeg har arbejdet mange år som specialkonsulent på CBS, hvor jeg har arbejdet med forskningsteams med topforskerne inden for deres felt, mhp. at styrke den danske konkurrenceevne ved bl.a. at bygge bro mellem forskning og dansk erhvervsliv.

Jeg har også lang erfaring inden for det private erhvervsliv og har arbejdet mange år hos Bonnier Publications og arbejdet med et hav af forskellige teams og mennesker på alle niveauer i organisationen.

Jeg har boet en årrække i England og i Italien. Derfor har jeg uddannet mig på universiteter både i Canterbury, Pavia og herhjemme.  

Jeg har en kandidatgrad fra CBS i International Business Communication med en specialisering i innovation og procesledelse.

Nu bor jeg på Frederiksberg. Jeg er gift og har to børn.

Min filosofi

Frihed til at være som du er.

Min vision her i livet er, at vi alle har frihed til at være, som vi er.
Og leve livet på den måde, som gi’r os glæde.
At vi lærer af vores fejl, og sørger for
at vi hele tiden udvikler os til at blive en bedre version af os selv i takt med,
at vi får nye erfaringer og nye indsigter om os selv.

Mit logo er to fødder og en cirkel, som symboliserer:

Et skridt hver dag
Ud af fastlåstheden & komfortzonen
Fremdrift
Vedholdenhed
Gå efter dine mål og drømme
Sammenhold , fællesskab & teamsamarbejde

Få din egen personlige coach

Find dit eget ståsted. Find ud af hvad du vil. Og kom i handling sammen med andre.

Helt ærligt: nogle gange var jeg slet ikke kommet videre, hvis ikke jeg havde haft en person til hjælpe mig med at finde ind til min motivation og fastholde den sammen med mig. Jeg har gang på gang erfaret, at man ikke kan overkomme blinde vinkler og mentale barrierer alene. 

Som mastercoach kan jeg være den, der motiverer dig til fremdrift.