Om mig

Fra outsider til teamplayer

I løbet af min opvækst har jeg boet i Danmark, England og Italien. Og senere hen i Indonesien. Det har givet mig en stort menneskekendskab på tværs af kulturer, hierakier, sprog. En ballast, som jeg tager med mig i mit arbejde som teamcoach. Jeg har oplevet at være en del af et solidt og sammentømret team. Og jeg har også oplevet det modsatte: at føle mig som en outsider og lede efter et sted at høre til. Måske genkender du også den følelse af at være lidt uden for et fælleskab ind imellem? Hvis så, er det helt normalt, for når vi går ind i et rum med andre mennesker, er der nemlig ét spørgsmål, som vi mere eller mindre ubevidst stiller os selv: Kan jeg være mig selv her – sammen med andre?

I Googles Projekt Aristole fra 2012, som gik ud på at undersøge hvad der kendetegner det perfekte team, fandt man ud af, at psykologisk sikkerhed er den vigtigste parameter for et team.  Psykologisk sikkerhed handler om, at vi kan være frie til at være os selv. For så kan vi udnytte vores potentiale fuldt ud, også på jobbet.

Som teamcoach sætter jeg en ære i at støtte teamledere, nyetablerede partnerskaber, iværksættere eller teams, som skal arbejde på tværs, med at udnytte deres fælles potentiale og få skabt et trygt og tillidsfuldt fundament for deres samarbejde, hvor de kan være dem selv og derved tage deres samarbejde til et endnu højere niveau.  Det kræver selvindsigt og afstemning af værdier, formål og retning. Jeg har arbejdet med teams indenfor meget forskellige områder, fx forskning, musik, selvudvikling, i byggebranchen og i dagsinstitutioner, men alle teams kan have glæde af teamcoaching uanset branche.

Ansvarlig, Certificeret Coach

Jeg er certificeret Mastercoach med speciale i teamcoaching. Og jeg er certificeret Ledercoach og Mentorcoach.  Alle gange fra Mindjuice Academy (som er et af de få steder i Danmark med ICF-certificeret uddannelse). Jeg tager afsæt i og respekterer den læring og de etiske coaching-værdier, som jeg har med derfra. Jeg er ansvarlig og efterlever ICFs etiske regler.

Til dagligt er jeg projektleder på CBS. Jeg arbejder med at styrke den danske konkurrenceevne ved bl.a. at bygge bro mellem forskning og det danske erhvervsliv.

Jeg har boet en årrække i England og i Italien. Derfor har jeg uddannet mig både i udlandet og herhjemme. Jeg har en kandidatgrad fra CBS i International Business Communication med en specialisering i innovation og procesledelse.

Nu bor jeg på Frederiksberg. Jeg er gift og har to børn.

Jeg glæder mig til at hjælpe dit team med at nå nye højder. Jeg er klar. Er du?