Om mig

Christina Merolli Poulsen

Hej, jeg hedder Christina og er stifter af ‘Dit lederskab’.

Min personlige vision er, at alle har frihed til at være som de er og til at leve deres liv på den måde, der giver dem glæde.

Dette motiverer mig til at tage lederskab og sætte kursen i mit eget liv og det giver mig inspiration til at blive ved med at udvikle mig selv.

Få støtte til dét, som er vigtigt for dig.

I mit arbejde som coach støtter jeg ligeledes dig i dine mål, i dit lederskab, så du kan leve dit liv på den måde, der giver dig mest glæde. Både privat og jobmæssigt, for sådan som verden hænger sammen i dag, er de to sfærer stærkt sammenkoblet.

I hele mit voksne liv har jeg været optaget af menneskers drivkraft. Jeg mener, at vi i en verden, der i stigende grad bliver teknologisk, digitaliseret og automatiseret, har brug for mere menneskekendskab og empati i vores liv.

I mit eget lederskab arbejder jeg støt og roligt på at give disse egenskaber mere plads i hverdagen.

Det er ikke meningen, at vi skal klare alle forhindringer alene.

Jeg vil være med til at løfte barren for, hvad der er muligt i relationer mellem mennesker. Jeg har selv en coach, som støtter og udfordrer mig med de mål, jeg sætter mig, og som holder mig op på min aftale med mig selv om at handle på dem med det samme.

Det betyder, at jeg er dig ligeværdig og ved din side, for jeg ved godt selv, hvor meget det kræver at arbejde med de forhindringer der typisk opstår på vejen hen imod et mål. Min tilgang er empatisk og jeg ser dig som et ressourcefuldt og helt menneske.

Ansvarlig, Certificeret Coach

Jeg er certificeret Mastercoach med speciale i teamcoaching. Og jeg er certificeret Ledercoach.  Begge gange fra Mindjuice Academy (som er et af de få steder i Danmark med ICF-certificeret uddannelse). Jeg tager afsæt i og respekterer den læring og de etiske coaching-værdier, som jeg har med derfra.

Jeg er ansvarlig og efterlever til en hver tid ICFs etiske regler.

Til dagligt er jeg projektleder på CBS. Jeg arbejder med at styrke den danske konkurrenceevne ved bl.a. at bygge bro mellem forskning og det danske erhvervsliv.

Jeg har boet en årrække i England og i Italien. Derfor har jeg uddannet mig både i udlandet og herhjemme. Jeg har en kandidatgrad fra CBS i International Business Communication med en specialisering i innovation og procesledelse.

Nu bor jeg på Frederiksberg. Jeg er gift og har to børn.