1:1 Coaching

Dit eget refleksions-space

Coachees der kommer til mig, vil gerne mærke forandring med det samme. God energi og et liv fyldt af det, som gør dem glade.

Hos mig er DU den vigtigste.
Jeg tilbyder intense, individuelle forløb med fuldt fokus på dig. 

Vælg hvilket produkt, der passer bedst til dig:

Livshjulssession

En livshjulssession er rigtig god til at identificere præcis i hvilke områder af dit liv, du vil sætte ind på for at få mere af det ind i dit liv, som gør dig glad. 

En livhjulssession er oplagt, inden du beslutter dig for at gå videre til et teamlederskab forløb, eller kan bruges som årlig kalibrering af dit lederskab.

I en livshjulssession er du hovedpersonen og får tid til at reflektere over, hvor du er nu, og sætte din kurs fremad. 

Teamlederskab

Teamlederskab er et 8-ugers coachingforløb med mig som din personlige teamcoach.

 Vi kommunikerer dagligt og gennemfører ugentlige coaching-sessioner, enten online eller ansigt til ansigt.

Sammen vil vi udforske de udfordringer, du står over for, og jeg vil fungere som din guide til at træffe velovervejede beslutninger, der kan bringe dig og dit team i den rigtige retning.

Uanset hvor komplekst eller uklart det kan se ud, vil vi sammen arbejde på at finde løsninger og skabe et miljø, hvor du kan trives som en succesfuld teamleder.

Få det gjort-forløb

Til dig som står overfor noget i dit liv, hvor du har brug for at FÅ DET GJORT.

Måske du har købt et online-kursus, men får ikke færdiggjort det. Måske du bliver ved med at prioritere andre behov fremfor andre? Dette forløb er en kombination af coaching og mentoring.

Jeg holder dig til ilden, så du får eksekveret. Jeg hjælper dig i mål. Få det gjort-forløbet går helt simpelt ud på at gøre ting, du har sat dig for, færdigt.

Blogindlæg om 1:1 sessioner

domenico-loia-EhTcC9sYXsw-unsplash

Få det gjort

Er det her dig? Du har købt et online-kursus, men du er gået i stå uden at gennemføre eller uden at implementere Du havde købt kurset for at fx tjene penge i din virksomhed, starte en FB-gruppe, lave en freebie, eller blive…

clemens-van-lay-un1s8VOLRC0-unsplash

Min virksomhed vækster

Jeg har fået lov til at fortælle om endnu en sej kvinde fra ”Every Day Coaching a.k.a. coach in your pocket”- forløbet. Hun er et lysende eksempel på, hvordan man med små, daglige justeringer og gode udviklingskridt kan ændre…

george-pagan-iii-2nbIfDeT4t4-unsplash

Sæt din egen kurs

Jeg har fået lov til at fortælle om en sej ung kvinde fra ”Coach in your pocket”- forløbet. Jeg synes, det er inspirerede, hvad der kan lade sig gøre, når vi sætter handling bag vores drømme. Josefine tilmeldte sig “Coach in…

Gruppeforløb

Jeg kan tilbyde en struktureret process til at få lagt jeres teamfundament, så I samarbejder med tillid, formål og retning.