nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash

Team-
lederskab

 

Udbytte af 1:1 forløbet:

  • Teamledelskab er et 8-ugers 1:1 udviklingsforløb, hvor jeg fungerer som din personlige teamcoach. Vi kommunikerer dagligt og gennemfører ugentlige coaching-sessioner, enten online eller ansigt til ansigt.
  • Sammen vil vi udforske de udfordringer, du står over for, og jeg vil fungere som din guide til at træffe velovervejede beslutninger, der kan bringe dig og dit team i den rigtige retning.
  • Uanset hvor komplekst eller uklart det kan se ud, vil vi sammen arbejde på at finde løsninger og skabe et miljø, hvor du kan trives som en succesfuld teamleder.

Glem alt om skulle klare alting alene

Min tilgang giver dig mulighed for at opnå lettere og hurtigere fremgang i dit teamlederskab. Som teamleder spiller du ofte en central rolle i at motivere og guide dine medarbejdere mod succes. Det handler ikke kun om at træffe beslutninger og bære ansvaret for dit teams præstationer. 

Tværtimod, din rolle indebærer at inspirere og støtte dine medarbejdere, så de kan udfolde deres fulde potentiale og kende alle redskaberne i teamværktøjskassen. Det kan dog stadig føles som om, du står over for udfordringer, men din primære opgave er at skabe et miljø, hvor motivation og samarbejde trives.

Måske har du daglige dilemmaer, som du gerne vil drøfte med en person, der er neutral og forstående. Dilemmaer kan nemt føre til handlingslammelse, og det er her, jeg kommer ind som din personlige teamcoach. Jeg hjælper dig med at bryde ud af autopilot-tilstanden og kaste lys på de blinde pletter, du måske ikke engang var klar over.

 

Dit udbytte af programmet i løbet af de 8 uger:

  • Klarhed over, hvilke områder af teamlederskab, der kræver arbejde i de kommende 8 uger.
  • Udarbejdelse af udviklingsmål specifikt rettet mod din rolle som teamleder.
  • Skabelse af en handlingsplan for, hvordan du vil arbejde målrettet hen imod at forbedre din teamlederskab inden for vores tidsramme.
  • Afklaring af dine værdier som en teamleder, samt ugentlige coaching-sessioner.
  • Daglig opfølgning via telefon, beskeder eller e-mail.
  • Dokumenteret feedback efter hver session plus referencer og henvisninger til materiale. 
  • Hjemmeopgaver mellem sessioner.

Mulighed for fælles teamlederskab, fremgang og støtte:

Hvis du deler teamlederskabet med en kollega, tilbyder jeg muligheden for at gennemføre vores sessioner med jer begge i fællesskab. Jeg ønsker at styrke jeres samarbejde og hjælpe jer med at opnå de bedste resultater som et teamlederpar. Sammen vil vi arbejde på at styrke jeres teamlederskab og hjælpe jer med at føre dit team til succes. 

redd-f-PTRzqc_h1r4-unsplash

Glem alt om at skulle klare alting alene. Gå efter dine mål og drømme med støtte fra en topengageret teamcoach.

Send mig en mail med din kontaktinfo, så ringer jeg dig op, så vi kan afstemme forventninger.

Læs mere om de andre forløb:

Livshjulssession

En livshjulssession er rigtig god til at identificere præcis i hvilke områder af dit liv, du vil sætte ind på for at få mere af det ind i dit liv, som gør dig glad. Du er hovedpersonen og får tid til at reflektere over, hvor du er nu, og sætte din kurs fremad. 

 

Få det gjort-forløb

Du står overfor noget i dit liv, hvor du har brug for at FÅ DET GJORT.  Måske du bliver ved med at prioritere andres behov fremfor dine? Jeg holder dig til ilden og hjælper dig i mål. Få det gjort-forløbet går helt simpelt ud på at gøre tingene færdigt og komme i mål.

Gruppeforløb

Jeg kan tilbyde en struktureret process til at få lagt jeres teamfundament, så I samarbejder med tillid, formål og retning.