nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash

8-ugers 1:1 udviklingsforløb for ledere eller teamledere

 

Hvem udvikler dig som leder, mens du udvikler dit team? En sparringspakke hjælper dig med at skærpe din ledelsesstil, din evne til at håndtere teamkonflikter og til at styre teamets udvikling i den retning, du godt kunne tænke dig.

Igennem sparringspakken får du:

  • Teamledelskab er et 8-ugers 1:1 udviklingsforløb med coaching, sparring og feedback, hvor jeg fungerer som din personlige teamcoach. Vi kommunikerer dagligt og gennemfører ugentlige coaching-sessioner, enten online eller ansigt til ansigt.
  • Sammen udforsker vi de udfordringer, du står over for, og jeg vil fungere som din guide til at træffe velovervejede beslutninger, der bringe dig og dit team i den rigtige retning.
  • Uanset hvor komplekst eller uklart det kan se ud, arbejder vi sammen på at finde løsninger og skabe et miljø, hvor du kan trives som en kompetent teamleder.

Glem alt om skulle klare alting alene. Som teamleder har du brug for en sparringspartner, der hjælper dig med at træffe hurtigere og bedre beslutninger for dig og dit team.

Du opnår lettere og hurtigere fremgang i dit teamlederskab. Som teamleder har du en central rolle i at finde ind til hvad der motiverer dine medarbejdere og guide dem den vej. 

Din primære opgave er at skabe et miljø, hvor motivation og samarbejde trives, så I når i mål sammen. Din rolle indebærer din at inspirere og støtte dine medarbejdere, så de kan udfolde deres fulde potentiale og kende alle redskaberne i teamværktøjskassen. 

Måske har du daglige dilemmaer, som du gerne vil drøfte med en neutral og forstående person med kendskab til typiske teamdilemmaer. Dilemmaer kan nemt føre til handlingslammelse. Som din personlige teamcoach. Jeg hjælper dig med at bryde ud af autopilot-tilstanden og kaster lys på dine blinde vinkler.

På bare 8 uger vil du opleve:

  • Klarhed over, hvilke områder af teamlederskab, der kræver arbejde i de kommende 8 uger.
  • Udarbejdelse af udviklingsmål specifikt rettet mod din rolle som teamleder.
  • En handlingsplan for, hvordan du vil arbejde målrettet hen imod at forbedre din teamlederskab inden for vores tidsramme.
  • Afklaring af dine værdier som en teamleder, samt ugentlige coaching-sessioner.
  • Daglig opfølgning via telefon, beskeder eller e-mail.
  • Dokumenteret feedback efter hver session plus referencer og henvisninger til yderligere materiale. 
  • Hjemmeopgaver mellem sessioner.

Din investering i et 1:1 teamledersparringsforløb der hjælper dig med at både udvikle både dig selv som leder og dit team i den retning du gerne vil, er 18.000 DKK eks. moms

Forløbet skræddersyes altid til den enkelte leder.

Send mig en e-mail med dine kontaktoplysninger, så aftaler vi nærmere

redd-f-PTRzqc_h1r4-unsplash

Glem alt om at skulle klare alting alene. Gå efter dine mål og drømme med støtte fra en topengageret teamcoach.

Send mig en mail med din kontaktinfo, så ringer jeg dig op, så vi kan afstemme forventninger.

Læs mere om de andre forløb:

Livshjulssession

En livshjulssession er rigtig god til at identificere præcis i hvilke områder af dit liv, du vil sætte ind på for at få mere af det ind i dit liv, som gør dig glad. Du er hovedpersonen og får tid til at reflektere over, hvor du er nu, og sætte din kurs fremad. 

 

Få det gjort-forløb

Du står overfor noget i dit liv, hvor du har brug for at FÅ DET GJORT.  Måske du bliver ved med at prioritere andres behov fremfor dine? Jeg holder dig til ilden og hjælper dig i mål. Få det gjort-forløbet går helt simpelt ud på at gøre tingene færdigt og komme i mål.

Gruppeforløb

Jeg kan tilbyde en struktureret process til at få lagt jeres teamfundament, så I samarbejder med tillid, formål og retning.