jess-bailey-94Ld_MtIUf0-unsplash

Få det gjort-forløb

Ligemeget hvad det er, holder jeg dig til ilden og hjælper dig i mål.

Måske du har købt et online-kursus, men er gået i stå uden at gennemføre eller uden at implementere? Du vil VIRKELIG gerne have det gjort, men af en eller anden årsag, bliver du aldrig færdig. Hver gang du tænker på det, så ærgrer det dig, at du har spildt pengene. Og hvad er egentlig grunden?

Måske kommer du til at prioritere andres behov fremfor dine egne? Måske har du svært ved at få en struktur op at køre? Måske du ikke kan holde koncentrationen? Måske kom livet bare i vejen?

Oplev følelsen af frihed ved at komme i mål med det du sætter dig for.

Starter du for meget op, uden at gøre det færdigt? Følelsen af uafsluttethed og spildt tid, ender med at være en stressfaktor.  I en travl hverdag er det indimellem svært at få struktureret og prioriteret de ting, som er vigtige for dig.

Så det handler om at bryde dit mål ned og tage et skridt af gangen hele vejen i mål. Find ind til, hvordan du gør det let og sjovt for dig selv. Du får frigivet timer og oplever større energi. Og kan klappe dig selv på skulderen for at have god stamina.

Jeg bruger min erfaring som personlig coach og mentor, projektleder, og min uddannelse i innovation & procesledelse til at du får fjernet dine forhindringer og ser nye muligheder. Jeg holder dig til ilden og hjælper dig i mål.

Når du investerer i et
Få det gjort-forløb, får du:

  • Først og fremmest gennemført det som du har sat dig for
  • Maksimalt udbytte af det  som du trods alt har investeret penge i for at nå i mål med.
  • Coaching, mentoring og kærlige los til at få fingeren ud og komme videre.

Coachingen foregår telefonisk og/eller via Zoom.

bruno-nascimento-PHIgYUGQPvU-unsplash

Når du får tingene gjort, får du frigivet god energi og tid, så du kan få mere af det du drømmer om, ind i dit liv. 

Din investering i dig.

Kontakt mig for et skræddersyet tilbud

Send mig en mail med din kontaktinfo, så ringer jeg dig op, så vi kan afstemme forventninger.

Læs mere om mine andre ydelser:

Coach In Your Pocket

Til dig som vil have mærkbar forandring med det samme. I løbet af fire intense uger vil du opleve hvor meget er muligt for dig at opnå, når du tager daglige skridt i den rigtige retning med en coach til at holde dig på sporet.

Livshjulssession

En livshjulssession er rigtig god til at identificere præcis i hvilke områder af dit liv, du vil sætte ind på for at få mere af det ind i dit liv, som gør dig glad. Du er hovedpersonen og får tid til at reflektere over, hvor du er nu, og sætte din kurs fremad.

Gruppeforløb

Jeg kan tilbyde en struktureret process til at få lagt jeres teamfundament, så I samarbejder med tillid, formål og retning.