stil-flRm0z3MEoA-unsplash

Coach in Your Pocket

Jeg er aldrig længere end et opkald eller sms væk.

Coach in Your Pocket er et 4-ugers coachingforløb med mig som din personlige mastercoach. Jeg kalder det Coach in Your Pocket, fordi vi har daglig kontakt via mobilen og ugentlige coachingsessioner.

På den måde får du lettere og hurtigere fremdrift – og du er ikke alene på vejen. Jeg holder dig op på at komme i mål – et skridt af gangen 

Glem alt om skulle klare alting alene

Hver eneste dag opstår der ting, som kommer til at stå i vejen for dine mål eller drømme. Du siger, jeg gør det i morgen, men i morgen sker der igen noget. Hvis ikke du har fokus på din udvikling, så inden du har set dig om, er tiden gået og du er stadig, der hvor du var.

Eller måske har du bare nogle små, daglige dilemmaer, du gerne vil vende med en person, som ikke er forudindtaget og i en fortrolig samtale. Dilemmaer har det med at gøre os handlingslammede. Så jeg hjælper dig til at træffe en beslutning.

I stedet for at samle dine udfordringer til bunke, får du fremdrift med en topengageret personlig coach i ryggen, som støtter dig skridt for skridt til at nå det, du sætter dig for –  og følges med dig hele vejen i mål.

Når du investerer i dig selv,
får du i løbet af de fire uger:

Når du investerer i dig selv, får du i løbet af de fire uger:

  • Overblik og klarhed på hvilket område af dit liv, som du trænger til at arbejde med de kommende 4 uger
  • Vi sætter et udviklingsmål op.
  • Vi lægger en handlingsplan for, hvordan du arbejder støt derhen inden for tidsrammen af vores forløb.
  • Styr på dine værdier og ugentlige coachingsessioner
  • Daglig check-ind på telefon/sms/mail
  • Fejring af både indsats og sejre

Coachingen foregår telefonisk og/eller via Zoom.

toa-heftiba-09SxeOdtlPE-unsplash

Glem alt om at skulle klare alting alene. Gå efter dine mål og drømme med støtte fra en topengageret coach.

Din investering i dig.

8.000 ,-  inkl. moms

(mulighed for rater)

Send mig en mail med din kontaktinfo, så ringer jeg dig op, så vi kan afstemme forventninger.

Læs mere om de andre forløb:

Livshjulssession

En livshjulssession er rigtig god til at identificere præcis i hvilke områder af dit liv, du vil sætte ind på for at få mere af det ind i dit liv, som gør dig glad. Du er hovedpersonen og får tid til at reflektere over, hvor du er nu, og sætte din kurs fremad. 

 

Få det gjort-forløb

Du står overfor noget i dit liv, hvor du har brug for at FÅ DET GJORT.  Måske du bliver ved med at prioritere andres behov fremfor dine? Jeg holder dig til ilden og hjælper dig i mål. Få det gjort-forløbet går helt simpelt ud på at gøre tingene færdigt og komme i mål.

Gruppeforløb

Jeg kan tilbyde en struktureret process til at få lagt jeres teamfundament, så I samarbejder med tillid, formål og retning.